Vacature: Operator MMP (2- of 3-ploegendienst)

Wie zijn wij:
Jellice Pioneer Europe B.V. bevindt zich in Emmen en is de meest recente gelatinefabriek in Europa. Ontworpen volgens de hoogste up-to-date normen, maar ook gebaseerd op de traditie en technologie van een gerenommeerd bedrijf. Sinds 1941 ervaren in de productie van hoogwaardige gelatine en collageen.

In ons pand in Nederland zijn we exclusief toegewijd aan het produceren van gelatine met een breed scala aan kenmerken die goed zijn geïntroduceerd in snoep, desserts, zuivel, vlees, ingrediënten, dranken, voedings- en gezondheidsmarkten.

Wat ga jij doen:

Als Operator in onze molen zorg je ervoor dat de gehele productielijn in perfecte staat is en blijft. Daarnaast verricht je expeditie werkzaamheden in het magazijn en zorg je voor een correcte afwerking van de in- en uitslag van goederen. Je voert oa. de volgende taken uit:

• Het op een correcte en veilige manier bedienen van onze machines;

• Naar aanleiding van kwaliteitscontroles melden van afwijkingen aan het product, productieproces of voedselveiligheidssysteem;

• Verrichten van expeditie werkzaamheden;

• Voorkomen en verhelpen van storingen;

• Zorgen voor een nette en opgeruimde werkplek;

• Alle werkzaamheden binnen de richtlijnen van BRC – HACCP uitvoeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een laagdrempelige en dynamische organisatie. Korte lijnen en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Spreekt deze functieomschrijving je aan, reageer dan snel op deze vacature.

Reageren

Stuur jouw CV met motivatie naar: personeel@jellice.eu