Vacature – Supply Chain & Purchasing Assistant (32 – 40 uur)

Wie zijn wij:

Jellice Pioneer Europe B.V. bevindt zich in Emmen en is de meest recente gelatinefabriek in Europa. Ontworpen volgens de hoogste up-to-date normen, maar ook gebaseerd op de traditie en technologie van een gerenommeerd bedrijf. Sinds 1941 ervaren in de productie van hoogwaardige gelatine en collageen.

In ons pand in Nederland zijn we exclusief toegewijd aan het produceren van gelatine met een breed scala aan kenmerken die goed zijn geïntroduceerd in snoep, desserts, zuivel, vlees, ingrediënten, dranken, voedings- en gezondheidsmarkten.

Wat ga jij doen

Wij zijn per direct op zoek naar een Supply chain en purchasing assistent. In deze veelzijdige functie ondersteun en begeleid jij onze inkoopactiviteiten door met name te focussen op de administratieve kant van het inkoopproces. Na het opvragen van offertes voor producten en/of diensten zorg jij dat de bestelling correct bij de leveranciers wordt geplaatst. Het proces dat daarop volgt hou je nauwlettend in de gaten, daar waar nodig neem jij correctieve acties om te zorgen dat de bestellingen tijdig bij ons worden geleverd. Je onderhoud gedurende deze trajecten contact met de leveranciers, transporteurs en/of andere externe partijen en informeer jij tijdig en correct onze interne afdelingen over de status van de bestellingen en de levertijden.

Na levering verifieer jij of alles klopt en doe jij de controle van de inkoopfacturen. Alle bestellingen worden in ons artikelenbestand geplaatst. Mutaties en wijzigingen worden hierin bijgehouden. Daarnaast hou jij de administratie en controle bij van de emballagestromen. Ook bestaat een deel van je taak uit receptiewerkzaamheden, denk hierbij aan het ontvangen van gasten en het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes.

Ook ondersteun jij bij sales en marketingactiviteiten, of door het versturen van samples en documentatie van onze producten naar wereldwijde klanten. In deze functie moet je een gezonde dosis commercie meenemen. Je komt te werken in een klein team waarin individualisten niet passen en waarbij bijna alle bedrijfsprocessen de revue passeren.

Je maakt tijdens je werk veel gebruik van bedrijfssoftware toepassingen als SAGE, MS Office en Outlook.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die energie krijgt door het werken in een dynamische omgeving. Je bent een enthousiaste en servicegerichte zelfstarter. Een stevige persoonlijkheid kan op sommige momenten goed van pas komen. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je gestructureerd werken. Je kunt goed onder druk functioneren.  Bij voorkeur heb jij ervaring met onze producten en de toepassing daarvan, of heb je werkervaring in een soortgelijke functie.  Je bent communicatief sterk en spreekt en schrijft goed Nederlands, Duits en Engels.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Accuraat
  • Gestructureerd
  • Stressbestendig
  • Proactief

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een laagdrempelige en dynamische organisatie. Korte lijnen en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Spreekt deze functieomschrijving je aan, reageer dan snel op deze vacature.

Reageren

Stuur jouw CV met motivatie naar: kaurin@jellice.eu