Vacature – Customer Service Medewerker (32 – 40 uur)

Wie zijn wij:

Jellice Pioneer Europe B.V. bevindt zich in Emmen en is de modernste gelatinefabriek in Europa. Ontworpen volgens de hoogste up-to-date normen, maar ook gebaseerd op de traditie en technologie van een gerenommeerd bedrijf. Sinds 1941 ervaren in de productie van hoogwaardige gelatine en collageen.

In ons pand in Nederland zijn we exclusief toegewijd aan het produceren van gelatine met een breed scala aan kenmerken die goed zijn geïntroduceerd in snoep, desserts, zuivel, vlees, ingrediënten, dranken, voedings- en gezondheidsmarkten.

Wat ga jij doen

Wij zijn per direct op zoek naar Customer Service Medewerkers op onze afdeling Customer Office. In deze functie voel jij je als spin in het web comfortabel bij de verscheidenheid van taken die jij gaat uitvoeren. Je verzorgt o.a. alle administratieve werkzaamheden die horen bij het verwerken van onze verkooporders in ons ERP systeem. Je volgt het proces op van orderbevestiging aan de klant tot aan de daadwerkelijke levering. Uiteraard zorg jij ook voor het tijdig en correct opstellen van de facturen. Voor het ondersteunen van onze logistieke processen heb je contact met externe transporteurs en verzorg je de exportdocumenten via de transporteur, KvK en/of de Douane.

Voor klanten ben jij een vraagbaak ten aanzien van onze producten en behandeld alle binnenkomende vragen, opmerkingen en klachten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van het klant-artikelenbestand.

Voor onze commerciële buitendienst sta jij klaar om allerlei vragen te beantwoorden, prijsaanvragen in behandeling te nemen of simpelweg een adresaanpassing door te voeren. Ook ondersteun jij bij sales en marketingactiviteiten, of door het versturen van samples en documentatie van onze producten naar wereldwijde klanten. In deze functie moet je een gezonde dosis commercie meenemen. Je komt te werken in een klein team waarin individualisten niet passen en waarbij bijna alle bedrijfsprocessen de revue passeren.

Je maakt tijdens je werk veel gebruik van bedrijfssoftware toepassingen als SAGE, MS Office en Outlook.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die energie krijgt door het werken in een dynamische omgeving. Je bent een enthousiaste en servicegerichte zelfstarter. Een stevige persoonlijkheid kan op sommige momenten goed van pas komen. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je gestructureerd werken. Je kunt goed onder druk functioneren.  Bij voorkeur heb jij ervaring met onze producten en de toepassing daarvan, of heb je werkervaring in een soortgelijke functie.  Je bent communicatief sterk en spreekt en schrijft goed Nederlands, Duits en Engels.

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Accuraat
  • Gestructureerd
  • Stressbestendig
  • Proactief

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een laagdrempelige en dynamische organisatie. Korte lijnen en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Spreekt deze functieomschrijving je aan, reageer dan snel op deze vacature.

Reageren

Stuur jouw CV met motivatie naar Sanja Kaurin: kaurin@jellice.eu